Acupunctuur Contact
Neem vrijblijvend contact met ons op

Acupunctuur contact

Contactgegevens

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ Santpoort-Noord

Telefoon: 023 – 888 21 00

Kamer van Koophandel: 72032065

Openingstijden

maandag 08.30 – 17.30
dinsdag 08.30 – 17.30
woensdag 08.30 – 17.30
donderdag 08.30 – 13.30
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten

Yuk Chi Acupunctuur is heel goed te bereiken met zowel fiets, auto als openbaar vervoer.

Kom je met de auto

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. Let op: als je bijna bij de praktijk bent, moet je een straat inrijden die doodloopt. Dit is géén vergissing, je kan/mag er gewoon in rijden. Aan het einde van die weg sla je rechtsaf de Dijkzichtlaan op. De praktijk is aan het einde van die straat aan de linkerzijde in een wit pand. De praktijk is een wit pand op het eind aan de linkerzijde van de Dijkzichtlaan. U kunt uw auto voor het terrein parkeren.

Kom je met de bus

De bushalte “Delflandplein/Spaarne Gasthuis Haarlem Noord” is slechts op 2 minuten lopen afstand. De buslijnen die daar stoppen zijn: 73, 385, 3, 2 en 14.
Let op: Blijf bij de bushalte en ga met je rug naar het Spaarne Gasthuis ziekenhuis staan. Dan zie je een stoplicht bij de bushalte, steek daar over en loop rechtdoor. Het lijkt op een doodlopende weg maar daar kun je gewoon in. Aan het einde van die weg naar rechts, dat is de Dijkzichtlaan. De praktijk is aan het einde van die straat aan de linkerzijde in een wit pand.

Meer informatie / Afspraak maken

Laat hieronder uw gegevens achter

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door zorgverzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB praktijk en zorgverlenerscode. De acupunctuurbehandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie alternatieve behandelwijzen KAB. Yuk Chi Acupunctuur is een moderne praktijk en houdt zich scherp aan de regels met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is een professionele acupunctuurpraktijk, gelegen aan de rand van Haarlem-Noord. De moderne acupunctuurkliniek ligt in een groene omgeving tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord en beschikt over een wachtruimte met receptie en drie behandelkamers. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Heemstede en Aerdenhout.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur Haarlem

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is een zeer professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes aan de rand van Haarlem-Noord.

Bij traditionele acupunctuur uit de Chinese Geneeskunde worden zeer dunne naaldjes geprikt op specifieke plekken van het lichaam.

Bij moderne acupunctuur komt geen acupunctuurnaald aan pas maar wordt laserlicht door middel van een laseracupunctuur apparaat gebruikt.

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 17.30
dinsdag 08.30 – 17.30
woensdag 08.30 – 17.30
donderdag 08.30 – 13.30
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten