Yuk Chi Acupunctuur coronavirus protocol

Acupunctuur protocol coronavirus

Yuk Chi Acupunctuur protocol coronavirus

Wij hanteren een acupunctuur protocol omwille van het coronavirus / COVID-19. Als je binnenkort een afspraak bij ons hebt, dan vragen wij jou de onderstaande acupunctuur protocol goed te lezen. Wij hanteren de volgende regels om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen:

  1. Als je Corona hebt, dan kunnen wij jou op dat moment niet behandelen. Mocht je geen Corona hebben maar wel klachten hebben zoals hoesten of koorts? Neem dan contact met ons op om jouw afspraak kosteloos te verzetten.
  2. De basisregels die het RIVM heeft opgesteld blijven van kracht. Dit betekent altijd handen wassen, niezen en hoesten in de binnenkant van je elleboog en gebruikte papieren zakdoekjes direct weggooien.
  3. Een andere belangrijke acupunctuur protocol: neem altijd 2 eigen handdoeken mee. Deze 2 handdoeken worden na het aanbrengen van acupunctuurnaalden of de acupunctuurlaser over jou heen gelegd. Dit zorgt er voor je niet te veel afkoelt.
  4. Intake gesprekken voor nieuwe patiënten zijn altijd telefonisch. Dit doen wij om de contactmomenten zo veel mogelijk te beperken.
  5. Onze acupunctuurpraktijk is alleen voor patiënten met een afspraak. Als je een afspraak hebt, zorg er voor dat je op tijd komt (niet te vroeg en niet te laat).
  6. In de wachtruimte van onze praktijk mag er maximaal 1 persoon aanwezig zijn. Als je bij onze praktijk aan komt en je ziet dat er – naast de acupuncturist – een andere persoon in de wachtruimte aanwezig is, wacht dan nog even buiten totdat die persoon de wachtruimte verlaat.
  7. Bij binnenkomst graag je handen ontsmetten met de handgel (met alcohol) die op de balie staat.
  8. De betaling na de acupunctuur behandeling dient zoveel mogelijk via de pinautomaat op de balie te geschieden.

Bedankt voor jouw begrip en medewerking

Vragen over ons Corona protocol ?

Wil je meer weten over ons acupunctuur coronavirus protocol? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via het contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door zorgverzekering

Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB praktijk en zorgverlenerscode. De acupunctuurbehandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie alternatieve behandelwijzen KAB. Acupunctuur Haarlem is een moderne praktijk en houdt zich scherp aan de regels met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek de praktijk van Acupunctuur Haarlem

Acupunctuur Haarlem is een professionele acupunctuurpraktijk, gelegen aan de rand van Haarlem-Noord. De moderne acupunctuurkliniek ligt in een groene omgeving tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord en beschikt over een wachtruimte met receptie en drie behandelkamers. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Heemstede en Aerdenhout.

Acupunctuur Haarlem

Acpunctuur Haarlem

Acupunctuur Haarlem is een zeer professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes aan de rand van Haarlem-Noord.

Bij traditionele acupunctuur uit de Chinese Geneeskunde worden zeer dunne naaldjes geprikt op specifieke plekken van het lichaam. Bij moderne acupunctuur komt geen acupunctuurnaald aan pas maar wordt laserlicht door middel van een laseracupunctuur apparaat gebruikt.

Acupunctuur Haarlem is onderdeel van Yuk Chi Acupunctuur.

Contact

Acupunctuur Haarlem

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 17.30
dinsdag 08.30 – 17.30
woensdag 08.30 – 17.30
donderdag 08.30 – 13.30
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten